Kérdőív kiértékelés: Vásárlói visszajelzések – II. rész

Kérdőív kiértékelés: Vásárlói visszajelzések – II. rész

Az előző rész folytatásaként következzenek a kérdőív befejező kérdései.

Hogyan fogadta a gyermeke környezete az óra használatát?

Alapvetően az új technológia mindig érdeklődést vált ki, így ez nem volt másképp a KidFit intelligens okosóránál sem. Nem meglepő, hogy a Semlegesen fogadók voltak a második legnagyobb csoport. Viszont sokan irigyen fogadták az új kütyüt, hogy miért nincs nekik is. kerodiv_ertekeles_grafikon-kornyezet

Hogyan fogadta az Ön környezete az óra használatát?

A szülői közösség jól fogadta KidFit intelligens okosórát, de természetesen voltak kétkedők is. A két megmaradt szelet azonos méretű: semlegesek és azok, akik Feleslegesnek tartják. Természetesen a mai világban minden kütyünek megvan a saját helye – valami sikeres lesz, valami nem, a KidFit gyermekóra a sikeresek közé tartozik.  kerodiv_ertekeles_grafikon-on-kornyezete

Milyen funkcióval egészítené ki az órát?

A felhasználói visszejlezések egy fontos

 • Pontosabb GPS – az óra a lakossági szabványok szerint működik, ennél pontosabb eredményt már csak hadászati technikával lehetne elérni.
 • Fenntartási költség csökkentő funkcióval – az óra használat GSM kapcsolatot és minimális internetes adatforgalmat igényel, így azt a felhasználónak kell szabályoznia, hogy milyen csomag kerül az okosórába kerül micro SIM kártyára.
 • SMS fogadás – a kis kijelző miatt nem lehetne optimálisan megjeleníteni az üzeneteket.
 • Semmivel – ez a hozzászólás azt bizonyítja, hogy van aki teljesen elégedett a szolgáltatással. DE itt is mint minden szolgáltatásnál mindig lehet még jobbat készíteni.
 • Telefon helyett, táskába vagy toltartóba tehető változat – ezek az eszközök jelenleg nincsenek a palettán, de ha a piackutatás ezt az eredményt hozza, akkor mindenképpen felkerül.
 • Játék közben a gombok maguktól is benyomódhatnak – ha a gyerekek belefeledkeznek a játékba, akkor semmire sem figyelnek, így lehet, hogy az órán is benyomódnak a gombok.
 • Nagyobb képernyő a hívó fél kijelzésére és az óra funkcióhoz – a kijelző mérete növelhető lenne, mert helye az lenne, de így az óra rendelkezési ideje jóval csökkenne az új kijelző extra energia igénye miatt.
 • Lakásban elveszett óra megkereső funkció –  ha az óra hangos üzemmódban van, akkor elegendő felhívni, külön ilyen funkció nem áll rendelkezésre.
 • Épületen belüli pontos helymeghatározás a műholdak alapvetően az épületeken belül nem képesek meghatározni a helyzetet speciális kiegészítő érzékelők nélkül. A technológia jelenlegi állása szerint megvalósítható lenne, viszont nagyon költséges lenne a világ összes épületét felszerelni belső érzékelő hálózattal.
 • Laposabb kivitel – az óra méretének csökkentése más egyéb paraméter megváltozásához vezetne. PL. laposabb váz, kisebb hely az akkumulátornak és így kevesebb az üzemidő vagy ha laposabb órát és több üzemidő is egyaránt fontos, akkor a felület fog növekedni. Melyik a zavaróbb, ha az óra magas vagy hogy akkora mint egy alátét?
 • Még hosszabb élet tartalmú akkumulátor – az akkumulátor méretének növelésével megoldható lenne, viszont így az óra mérete is növekedne. Ahogy előbb is írtuk minden egyes változás más paraméter megváltozását eredményezi.

Összességében milyen véleménye van az óráról?

A nagytöbbség többnyire elégedett az órával, valamint a felhasználók negyed teljesen elégedett. Érdemes számításba venni azt is, hogy voltak olyanok, akik mást vártak. Ők várhatóan a kevés leírás alapján gondolták máshogy a működést. Ennek megfelelő átalakítottuk az oldalt tartalmilag és strukturálisan.  kerodiv_ertekeles_grafikon-osszesseg

Ha most állna a vásárlás előtt, most is megvásárolná a KidFit órát?

4 eddig vásárlóból 3 újra megvenné a KidFit intelligens okosórát. Ez az arány óriási. Magyarul azt kapták, amire számítottak és jó döntésnek könyvelték el az első vásárlást, amit akár meg is ismételnének. kerodiv_ertekeles_grafikon-ujra-vasarlas

Ajánlaná-e az órát másoknak?

Úgy gondoljuk, hogy ez az arány nagyon szép, sajnos nem tettük fel a kérdést, hogy miért? Ha ezt tudnánk, akkor pontosítani tudnánk, hogy miért gondolják a felhasználók megfelelőnek a KidFit intelligens okosórát vagy a „nem”-re szavazók mi miatt nem ajánlanák tovább. Mindenesetre érdekes kérdés, a következő kérdőívben biztos feltesszük. kerodiv_ertekeles_grafikon-ajanlas

Össszefoglalva: a KidFit intelligens okosórát vásárlók alapvetően elégedettek és rendszeresen is használják azt. A funkció lista kielégíti az összes igényüket és akár újra meg is vásárolnák azt, valamint nagy örömmel ajánlanák azt ismerőseiknek.

Az elemzés ezzel véget ért. Az első rész itt érhető el: Vásárlói visszajelzések – I. rész

Blog ajánló

Milyen kütyüt válasszunk karácsonyi ajándéknak?

Milyen kütyüt válasszunk karácsonyi ajándéknak?

A karácsony közeledtével egyre több olyan cikkel találkozunk,...
Elolvasom
Karácsonyi versek gyűjteménye

Karácsonyi versek gyűjteménye

Emlékszem mikor még én kisgyerek voltam és nagyon vártam...
Elolvasom
A karácsony hagyománya

A karácsony hagyománya

A karácsony a szeretet ünnepe, amely a családi összetartozásról...
Elolvasom
Vásárolj időben, kerüld el a tömeget

Vásárolj időben, kerüld el a tömeget

Tapasztalataink szerint az emberek alapvetően nem szeretnek...
Elolvasom

GYIK ajánló

Karácsonyi KidFit GPS okosóra nyereményjáték – Nyereményjáték szabályzat

Karácsonyi KidFit GPS okosóra nyereményjáték – Nyereményjáték szabályzat

Karácsonyi nyereményjátékot hirdetünk, amelynek nyereménye...
Elolvasom
Bluetooth Sapka – Telefon és zene fagyos időkre!

Bluetooth Sapka – Telefon és zene fagyos időkre!

A BlueTooth Sapka segítségével télen is azonnal felveheted...
Elolvasom
Tudtad, hogy a Google Maps rendelkezik sípálya térképekkel?

Tudtad, hogy a Google Maps rendelkezik sípálya térképekkel?

A legtöbben nem is tudják, hogy mennyire összetett szolgáltatást...
Elolvasom
Külföldön síeltek és féltek a roaming díjaktók? Nem kell!

Külföldön síeltek és féltek a roaming díjaktók? Nem kell!

Már több ízben írtunk arról, hogy milyen SIM kártyát...
Elolvasom